Jatkuvan oppimisen äärellä

Pidän siitä, että työni koostuu monesta eri osa-alueesta.

Psykofyysisen fysioterapian ja työnohjauksen lisäksi koulutan terveydenhuollon opiskelijoita ja ammattilaisia Suomessa. On antoisaa työskennellä itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisten kanssa psykofyysisen viitekehyksen ja hengityksen parissa.

Olen kiitollinen, että minulla on ollut ja on edelleen mahdollisuus  opiskella ja täydentää osaamistani. Pitkäaikainen toiveeni toteutui, kun pääsin tammikuussa 2022 opiskelemaan traumapsykoterapeutiksi. Opinnot kestävät yhteensä 4 vuotta.

Nautin luonnossa vaeltamisesta, nuotion äärellä istumisesta, vapaasta liikkeestä, musiikista, leikistä, levosta, hiljaisuudesta, perheeni ja ystävieni seurasta. Pidän valokuvaamisesta ja taiteesta. Taide elävöittää ja inspiroi, antaa uusia näkökulmia tieteen rinnalle. Minusta on mukava tutkia, ihmetellä, harjoitella olemaan läsnä ja kuuntelemaan.

Vuonna 2020 minulla oli ilo ja kunnia tulla valituksi vuoden psyfyläiseksi. Kirjoittamani jutun omasta työurastani voit halutessasi lukea seuraavasta linkistä:

Vuoden psyfyläinen 2020

Työ- ja koulutustaustani tiivistetysti

Fysioterapeutti, Mikkelin AMK 1998

Lymfaterapeutti, LYKO 2004

Sovelletun rentoutuksen menetelmän ohjaaja, HUS 2011

Psykofyysisen fysioterapian erikoistumisopinnot, TAMK 2013

Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -koulutus, Turun kesäyliopisto 2016

Psykoterapian perusteet, Helsingin avoin yliopisto 2020-2021

Psykofyysinen työnohjaaja -koulutus,  Turun kesäyliopisto & psykofyysinen psykoterapia ry 2019-2022

Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena kouluttaja alk. 2023

Traumapsykoterapia,  Oulun Yliopisto 2022-2025

EMDR I -koulutus 28.-30.8.2023

 

Työhistoriani fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen yksityissektorilla: tuki- ja liikuntaelinfysioterapia,  neurologinen kuntoutus, lymfaterapia ja

erikoissairaanhoidossa vuosien 2008-2022 aikana eri erikoisaloilla yksilö- ja ryhmäterapiaa, painottuen toiminnallisten häiriöiden ja erityisesti toiminnallisten hengityshäiriöiden psykofyysiseen fysioterapiaan.

Potilastyön lisäksi teen yksilö- ja ryhmätyönohjausta sekä alan koulutustyöstä, josta voit lukea lisää koulutus -sivulta.

Lue lisää »